Stagiunea Valorilor-Concertul IV

postat de la data de 2016-12-10

Luni, 5 decembrie, a avut loc cel de-al patrulea concert din seria “Stagiunea Valorilor”, concert dedicat muzicii clasice, ce a fost un adevărat succes atât datorită auditoriului numeros cât și al artiștilor ce au urcat pe scenă.
Concertul a fost deschis de președintele fondator Club M, pianistul, dirijorul și compozitorul Matei Bucur Mihăescu, cu două din creațiile sale proprii și anume piesele: “Reflexions Cristales” și Piesa de Concert nr. 1, lucrare ce a avut premiera la Berlin în anul 2014.
În continuare a urcat pe scenă soprana Amalia Lazarciuc acompaniată la pian de Matei Bucur Mihăescu. Cei doi artiși au încântat publicul cu piesea “Zdies Harașo” a lui S. Rachmaninov și respectiv aria “Rusalka” a lui A. Dvorak.
După această prestație extraordinară a urmat Cosmin Stanciu la clarinet acompaniat la pian de Matei Bucur Mihăescu. Împreună, ei au creat un moment special cântând piesele “Tango Tarde en Buenos Aires” și “Ave Maria” ambele compuse de Matei Bucur Mihăescu.
Ultima apariție scenică a adus-o în prim plan pe soprana Diana Alexe cu liedul „Nu plânge” din seria “Cel din urmă vis”. Cântăreața a fost acompaniată la pian de Matei Bucur Mihăescu ce a transformat versurile Veronicăi Micle într-o adevărată operă muzicală.
La spectacol au fost prezenți totodadă și membrii Consiliului de Onoare Club M: E.S Ambasador Ion Goriță și cântăreața Stela Enache.
Ca invitați speciali în public au fost și copiii de la Fundația Viață și Lumină cărora le mulțumim pe această cale pentru participare.
Vă așteptăm la gala “Stagiunea Valorilor” ce va avea loc pe data de 19 decembrie, ora 18:30 la Biblioteca Metropolitană, eveniment în cadrul căruia se vor acorda premiile pentru artiștii ce ne-au încântat la fiecare spectacol.

Lasa un comentariu