Stagiunea Valorilor-Concertul III

postat de la data de 2016-11-30

În seara zilei de 28 noiembrie a avut loc cel de-al treilea concert din seria „Stagiunea valorilor”, concert dedicat exclusiv micilor artiști.
Cum deja ne-am obișnuit, spectacolul a fost deschis de președintele fondator Club M: pianistul, dirijorul și compozitorul Matei Bucur Mihăescu, ce a interpretat piesele “Deep in my soul” și „A song about dreams”, ambele creații proprii.
Prima interpretă ce a urcat pe scenă a fost Ana Bianca-Marinescu, în vârstă de numai 7 ani. Micuța artistă a cântat piesele: “Almost there”, compusă de Randy Newman, și “Coșarul”, compusă de Nicolae Kirculescu. Ana a reușit să câștige inimile publicului atât prin prezența scenică, cât și prin vocea sa deosebită.
Cea de-a doua artistă ce a încântat publicul a fost Adnana Ignat, în vârstă de 10 ani. Alături de pianistul Matei Bucur Mihăescu ce a asigurat linia melodică, Adnana a cântat piesa “Tăticul meu”, compusă de Petre Mihăescu. Piesa a avut o rezonanță adâncă în inimile ascultătorilor trezind un sentiment profund de respect pentru părinți. Următoarea sa evoluție scenică a fost binecunoscuta piesă „Roata Morii”, compusă de Nicolae Stroe, piesă ce a înveselit atmosfera în întreaga sală.
La numai 9 ani, Maria Răducanu are o bogată experiență în tot ceea ce înseamnă reprezentații scenice și concerte cu public larg, având în palmares concursuri precum: “X-Factor” și „Vocea Romaniei”. Tânăra interpretă a fost descoperită de președintele fondator Club M, Matei Bucur Mihăescu, în cadrul concursului de interpretare “Matei Bucur Mihăescu” pe care l-a și câștigat. Maria și-a arătat talentul cu piesa “Lullaby of Birdland”, compusă de George Shearing, după care, i-a făcut pe toți cei din public să se simtă din nou copii cântând piesa “Gândăcelul”, compusă de Matei Bucur Mihăescu.
Finalul concertului le-a adus pe scenă pe toate cele 3 mici artiste ce au imprimat nostalgia uneia dintre cele mai frumoase perioade din viață prin piesa “Ani de liceu”, compusă de Florin Bogardo.
Mulțumim președintelui fondator, Matei Bucur Mihăescu, pentru inițiativă și dedicare, mulțumim micilor valori ce și-au arătat talentul în acea seară deosebită, mulțumim partenerilor pentru încă un concert al stagiunii dus la bun sfârșit și, nu în ultimul rând, mulțumim publicului pentru prezență și pentru aplauze!
Vă așteptăm cu drag la data de 5 noiembrie, ora 18:30 la Biblioteca Metropolitană pentru a lua parte la al patrulea concert din seria “Stagiunea Valorilor”.
Cătălin Blaj-Coordonator PR Club M

Lasa un comentariu