Stagiunea Valorilor-Concertul II

postat de la data de 2016-11-15

O idee, un proiect, un concert. Acestea sunt cuvintele cheie ce au marcat seara zilei de 14 noiembrie când a avut loc cel de-al doilea spectacol din seria “Stagiunea Valorilor”.
Ca și data trecută, publicul a fost încântat de doi artiști noi descoperiți de președintele fondator Club M, Matei Bucur Mihăescu.
Prima valoare propusă publicului a fost tânăra pianistă în vârstă de numai 13 ani, Ivona Coman ce a încântat publicul prin interpretarea Sonatei nr, 18 KW 57 de W. A. Mozzart și a piesei Impromptue op. 90 nr. 4 compusă de F. Schubert.
Cea de-a doua valoare ce a urcat pe scena Bibliotecii Metropolitane a fost tânărul Angelo Mihai, cântăreț la fagot ce a interpretat alături de președintele fondator, Matei Bucur Mihăescu, la pian, Sonata nr. 2 pentru oboi și clavecin (în transcripție pentru fagot 2013).
Totodată, pianistul și compozitorul Matei Bucur Mihăescu a încântat încă odată publicul cu câteva din creațiile sale proprii dintre care amintim: Novembre-piesă interpretată în premieră mondială la Londra- Intermezzo nr.2 și Le quatrieme valse pour piano.
La concert au fost prezenți și membrii consiliului de onoare al Club M: E.S Ambasador Ion Goriță, cântăreața și Compozitoarea Stela Enache și A.S Principele Mihai de Laufenburg, sub patronajul căruia se desfășoară toate concertele stagiunii.
Mulțumim Bibliotectii Metropolitane pentru găzduire și Fundaței Dan Voilescu pentru Dezvoltarea României pentru co-organizare.
Mulțumim și partenerilor noștrii media de la Intact Media Group că au fost prezenți alături de noi.

Lasa un comentariu