Primul concert din seria “Stagiunea Valorilor”, un adevărat succes

postat de la data de 2016-11-01

Primul concert din seria “Stagiunea Valorilor” a fost un adevărat succes. Asistați și “orchestrati” de dirijorul si compozitorul Matei Bucur Mihăescu, artiștii care au pășit cu emoții în fața publicului au oferit un adevărat spectacol arătându-și talentul prin interpretarea unor cântece bine cunoscute în lumea muzicii precum: Sway, Au ciel du paris, etc, și a unor capodopere originale marca Matei Bucur Mihăescu: Ce poate fi mai minunat, Tangoul Amintirilor, Marea, etc .
Stagiunea a fost deschisă de însuși președintele fondator Club M ce și-a demonstrat încă odată talentul prin interpretarea la pian a compoziției proprii “20 Years”.
Publicul, alături de invitați de onoare precum: A.S Principele Mihai de Laufenburg, E.S Ambasador Ion Goriță și bine-cunoscuta doamnă a muzicii clasice românești Stela Enache au avut parte de momente speciale, rezonând întru totul cu mesajul pieselor. Tema dragostei a fost reînviată pe scenă de artiști consacrați precum actorul și regizorul George Hodor și de o tânără speranță susținută de Club M, Agatha Toma.
Totodată, publicul a fost introdus în atmosfera muzicii anilor 1950 de tânăra interpretă Ramona Vințilă cu piesa “Sway” urmată de soprana Diana Tudor ce a transformat sala bibliotecii metropolitane într-un mic Paris cu piesa “Ochi Chyiornie”.
Seara nu a fost lipsită de surprize plăcute, finalul aducând toți artiștii participanți pe scenă prin piesa “De-am fi singuri” compusă de Matei Bucur Mihăescu.
Pe tot parcursul spectacolului publicul a rezonat cu mesajul artiștilor izbucnind în ropote de aplauze după fiecare cântec.
A.S Principele Mihai de Laufenburg, sub patronajul căruia se desfășoară concertele stagiunii a apreciat foarte mult inițiativa președintelui fondator Matei Bucur Mihăescu de a promova prin această serie de concerte noi talente pe scena muzicii românești. “A fost o seară specială unde noi artiști și-au demonstrat valoarea. Mă bucur că talentul lor va putea fi în continuare admirat prin susținerea de către Club M. De asemenea, mă bucur că am avut și un public tânăr, dovadă a interesului noii generații pentru un astfel de gen de muzică. Este o inițiativă ce trebuie continuată”.-A.S Principele Mihai de Laufenburg.
Mulțumim cântăreților pentru dedicare, mulțumim Consiliului de Onoare pentru susținere, mulțumim președintelui fondator pentru inițiativă, mulțumim partenerilor pentru ajutor și seriozitate, și, nu în ultimul rând, mulțumim publicului pentru participare și pentru aplauze.
Vă așteptăm cu drag la următorul concert din seria Stagiunea Valorilor ce va avea loc la data de 14 noiembrie în aceeași sală a Blibliotecii Metropolitane la ora 18:30.

Lasa un comentariu