Președintele-director general Club M, Matei Bucur Mihăescu în juriul Festivalului “Neghiniță” – ediția a VIII-a

postat de la data de 2017-11-05

În perioada 27 – 29 octombrie 2017, în sala Teatrului Bacovia și sala Teatrului de Vară Radu Beligan din Bacău a avut loc ediția a VIII-a a Festivalului Internațional de teatru, muzică și dans pentru copii și tineri “Neghiniță”.
Concursul urmărește dezvoltarea aptitudinilor de comunicare și relaționare prin limbajul universal al artei, promovarea creației și artei interpretative, a experienței artistice și motivarea pentru performanță.
Festivalul s-a desfășurat pe următoarele categorii: teatru, muzică ușoară, muzică instrumentală (pian, vioară, chitară, instrumente de suflat și percuție) și dans.
Din comisia de jurizare a făcut parte și pianistul, compozitorul și dirijorul Matei Bucur Mihăescu, experiența și palmaresul său în domeniul muzicii fiind un real exemplu pentru participanți.
Conducerea Club M dorește în continuare să descopere și să susțină tinerii talentați implicându-se și propunând acțiuni de identificare, promovare și mentoring pentru aceștia.
Vă invităm să urmăriți în continuare pagina noastră de web, www.clubmofficial.ro și să ne vizitați și pe facebook la https://www.facebook.com/ClubMRomania/?ref=bookmarks pentru mai multe detalii despre acțiunile și programele Club M.

 

Lasa un comentariu