Performanță pe scena Operei din Iași a câștigătoarei Marelui Trofeu al Concursului de interpretare Matei Bucur Mihăescu, Martinia Antonie

postat de la data de 2018-04-28

 

Ieșenii au avut parte de o manifestare muzicală deosebită în cadrul unui maraton de șase spectacole ce s-a desfășurat pe o perioadă de 11 zile la Opera Națională Română din Iași.

Alături de artiști emeriți precum Ileana Iliescu și dirijorul Ciprian Teodorescu, a debutat și mezzosoprana Martiniana Antonie, în vârstă de 23 de ani, ce a jucat rolul Rosinei.

Martiniana este laureată a numeroase concursuri naționale și internaționale, printre ele numărându-se și Concursul Internațional de Interpretare Muzicală Matei Bucur Mihăescu unde a câștigat marele premiu.

În urma performanței tinerei artiste, președintele Fondator Club M, Matei Bucur Mihăescu, a declarat: “Debutul pe scena Operei din Iași a tinerei mezzosoprane Martiniana Antonie, din palmaresul careia face parte si Marele Trofeu al concursului de interpretare Matei Bucur Mihăescu, îmi alimentează încrederea și speranța că munca mea și a echipei Club M, de identificare, susținere și promovare a valorilor autentice nu este în zadar.”

Lasa un comentariu