La mulți ani, Club M!

postat de la data de 2016-09-05

În urmă cu un an, președintele fondator, Matei Bucur Mihăescu, a lansat oficial Clubul M, o idee, o concepție  originală menită să ajute la dezvoltarea tinerilor români de pretutindeni. Inițial doar un proiect ca oricare altul, Club M a reușit în cele 365 de zile de existență să ducă la bun sfârșit numeroase proiecte, atât pe  plan cultural cât și pe plan social, schimbând în bine orizontul multor tineri și ajutându-i pe aceștia să-și deschidă aripile spre viitor. Nimic dintre acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul Consiliului de Onoare, oameni de încredere ai societății ce și-au pus la dispoziție resursele și timpul pentru buna desfășurare a activităților clubului și cărora le mulțumim pe această cale pentru tot ajutorul și pentru toată dedicarea de care au dat dovadă în tot acest timp de când suntem împreună. Ei sunt dovada că în România există oameni extraordinari ce, nu numai că vor schimbare, ci sunt și dispuși să se implice în cătutarea și realizarea sa.

Club M își propune în continuare să organizeze și să susțină proiecte în beneficiul tinerilor români, proiecte morale, bine întemeiate ce vor ajuta la promovarea adevăratelor valori autohtone și la dezvoltarea societății viitoare pentru un trai mai bun.

Totodată, mulțumim pe această cale și partenerilor noștii care ne-au susținut de-a lungul vremii, și dorim o lungă și profitabilă colaborare în perioada ce urmează.

La mulți ani, Club M!

 

Lasa un comentariu