Gala Valorilor

postat de la data de 2017-06-08

COMUNICAT

În perioada septembrie – decembrie 2016 și februarie – iunie 2017 s-a desfășurat, la București, Stagiunea Valorilor – proiect cultural-educativ constând în organizarea, pe parcursul unui an, a unor evenimente muzical – artistice în cadrul cărora sunt propuși publicului și specialiștilor copii și tineri deosebit de talentați și motivați în construirea unei cariere artistice profesioniste de excepție.
Inițiat de președintele fondator al Club M, pianistul, compozitorul și dirijorul Matei Bucur Mihăescu, proiectul, realizat în parteneriat cu Biblioteca Metropolitană București, a urmărit asigurarea unei îndrumări de specialitate a tinerelor talente, oferirea ocaziei de a concerta pe scenă, în fața unui public avizat și promovarea pe canalele mass-media. Proiectul s-a desfășurat sub înaltul patronaj al A.S. Principele Mihai de Laufenburg.
După o serie de 10 concerte extraordinare, Stagiunea Valorilor ediția 2016-2017 s-a încheiat prin organizarea unui eveniment special: Gala Valorilor. În cadrul galei, publicul a avut ocazia să îi admire pe scenă pe unii dintre cei mai talentați artiști participanți la stagiune. Aceștia au primit din partea organizatorilor Diplome de excelență.

Cu ocazia evenimentului, Consiliul de Onoare al Club M a acordat:
->două burse Start up in music career, în valoare de 3000 de euro fiecare, constând în pregătirea artistică complexă, pe parcursul unui an
– muzică clasică: Nicole Dumitrașcu, din Slobozia
– muzică ușoară: Adnana Ignat, din Băilești
->Bursa Mihai de Laufenburg, în valoare de 500 euro, pentru artistul care a dovedit, prin activitatea sa muzicală, motivația de a îmbrățișa o astfel de frumoasă carieră
– Agatha Toma, din Ploiești

Următoarea ediție a Stagiunii Valorilor va debuta în luna octombrie, la Muzeul Național George Enescu din Capitală

Lasa un comentariu