Festivalul Internațional Muzical HermannstadtFest

postat de la data de 2017-06-26

COMUNICAT

În perioada 23-25 iunie a.c., la Sibiu, Club M a fost partener în organizarea cunoscutului Festival Internațional Muzical HermannstadtFest. Aflat la cea de-a 5-a ediție – ediție aniversară – evenimentul a reunit un număr de peste 100 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între 6 și 20 de ani, care au concurat la următoarele secțiuni: muzică populară vocal/instrumentală, muzică ușoară, secțiunea Remember Laura Stoica și secțiunea Portret de artist – Adrian Ordean.

Pentru contribuția la organizarea acestui eveniment, inițiatorul Festivalului HermannstadtFest (Asociația Domy Star Music) a decernat Clubului M și președintelui său fondator Diploma de excelență.

La rândul său, Club M, prin președintele său fondator, pianistul, compozitorul și dirijorul Matei Bucur Mihăescu, care a făcut parte din juriu, alături de alte personalități marcante ale scenei muzicale naționale și internaționale, a oferit Diploma de excelență la trei concurenți.

În cadrul ediției din acest an a Festivalului, a avut loc încă un eveniment, deosebit de apreciat de public: lansarea cărții autobiografice “După ani și ani” semnată de Adrian Ordean. În cadrul Festivalului, publicul a putut aplauda recitalurile susținute de formația Schimbul 3 by Adrian Ordean și de laureații edițiilor anterioare ale Festivalului – concurs. De un real succes s-a bucurat, pe parcursul celor trei zile de Festival, prestația artistică a tinerei interprete Dominic Simionescu, deținătoarea Trofeului de excelență pentru musical, acordat în cadrul Concursului Intrenațional de interpretare Matei Bucur Mihăescu.

Evenimentul s-a desfășurat la Cercul militar din Sibiu și a beneficiat de sprijinul Consiliului local și Primăriei Sibiu și al Consiliului Județean Sibiu.

Lasa un comentariu