Concursul internațional de interpretare muzicală “Matei Bucur Mihăescu” -ediția a VIII-a-

postat de la data de 2017-06-08

În perioada 3 – 4 iunie 2017, Club M și MBM Cultural Productions au organizat, pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase, cea de-a VIII-a ediție a Concursului internațional de interpretare muzicală “Matei Bucur Mihăescu”.
Anul acesta, concursul s-a desfășurat la secțiunea interpretare muzică ușoară pe 2 categorii: Categoria I, copii cu vârsta până la 14 ani, și Categoria a II-a, copii și tineri cu vârsta peste 14 ani.

Juriul ediției a reunit personalități din lumea muzicală – interpreți valoroși, producători, redactori muzicali, profesori – animați de dorința comună de a descoperi, susține și promova tinere talente.

Prestațiile artistice ale concurenților au depășit toate așteptările punând juriul în dificultate cu ocazia deliberărilor, departajarea fiind foarte greu de făcut. Astfel, decizia juriului, prezidat de doamna muzicii ușoare românești Stela Enache Bogardo, a fost ca tuturor participanților, care nu s-au clasat pe primele trei locuri, să li se acorde “Mențiune” dar și instituirea, ad-hoc, a „Premiilor de excelență pentru musical”.

Căștigătorii celei de-a VIII-a ediții a Concursului sunt:

• Trofeul “Matei Bucur Mihăescu” – Diana Astrid Petcu (22 ani).
• Premiul special “Petre Mihăescu” – Iulian Pișta (22 ani)
• Premiul special “Florin Bogardo” – Alexandru Marian Mănăilă (7 ani).
• Premiul de excelență pentru musical” – Raluca Oncică, Teodora Eveline Buta, Dominique Simionescu.

Mulțumim partenerului nostru tradițional Teatrul de Revistă Constantin Tănase pentru găzduire, mulțumim concurenților pentru participare și le dorim succes pe mai departe, mulțumim juriului pentru implicare, mulțumim părinților pentru încredere, mulțumim tuturor celor cere ne-au fost alături și s-au implicat în organizarea și buna desfășurare a acestui concurs și, nu în ultimul rând, mulțumim maestrului Matei Bucur Mihăescu care ne demonstrează în fiecare zi că orice vis poate deveni realitate!

Lasa un comentariu