Concert Extraordinar de Paști

postat de la data de 2017-04-18

Comunicat de presă
Concert Extraordinar de Paști la Catedrala Sf Iosif

După succesul remarcabil al concertului susținut la biserica ortodoxă Capela Sf. Elisabeta, Matei Bucur Mihăescu continuă seratele muzicale în lăcașurile sacre oferind cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale un concert extraordinar la Catedrala Sf. Iosif din Capitală.

Mai aproape de Divinitate prin interpretarea lucrărilor semnate de monștrii sacri ai muzicii clasice mondiale, Matei Bucur Mihăescu a prezentat cu ocazia concertului de Paști, de la pupitrul dirijoral al ansamblului baroc al Orchestrei CaMMerata, și compoziția originală intitulată “Pater noster”, care a provocat ovațiile celor prezenți în catedrală.

Publicul a remarcat de asemenea prestația de excepție a tânărului tenor Adrian Pleșca, solist al Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian care a interpretat două lucrări din Suita de cântece engleze pe versurile poemelor Lordului Byron compuse special pentru acesta de compozitorul Matei Bucur Mihăescu.
Celor care nu ați putut fi prezenți la eveniment vă oferim o serie de fotografii din timpul concertului extraordinar de Paști susținut de pianistul, compozitorul și dirijorul Matei Bucur Mihăescu alături de Orchestra CaMMerata și invitații săi, la Catedrala Sf Iosif.

Lasa un comentariu