Caravana M la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Bolintin Vale

postat de la data de 2015-12-01

După suita de acțiuni reușite de la Timișoara, președintele fondator al Club M, alături de membrii Consiliului de Onoare A.S. Principele Mihai de Laufenburg și E.S. Ambasadorul Ion Goriță, au participat la festivitatea prilejuită de sărbătoarea Marii Uniri de la 1 Decembrie, acțiune organizată de elevii și cadrele didactice de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din orașul Bolintin Vale.

Evenimentul a fost marcat de o încărcătură emoțională aparte,  o reală dovadă de patriotism. Momentele artistice susținute de elevi au fost alcătuite dintr-un potpuriu de muzică, poezie și dans din creația românească autentică ce a acoperit selecții arhaice populare până la melodii aparținând perioadei de aur a muzicii ușoare românești.

Membrii consiliului de onoare al Club M au apreciat în mod deosebit dedicația cu care profesorii îndrumători și elevii abordează istoria și cultura neamului românesc.

Cu ocazia sosirii Caravanei Club M la Bolintin, membrii Consiliului de Onoare: A.S Principele Mihai de Laufenbur, E.S Amb. Ion Goriță împreună preșesintele fondator, Matei Bucur Mihăescu, au vizitat Centrul de ajutorare pentru copiii cu autism unde au asistat la activitățile educaționale și de consiliere oferite în sistem de voluntariat de către specialiști și cadrele didactice din Bolintin.

Lasa un comentariu